Wie zijn we

Dakwerken Peter Palinckx

Met een indrukwekkende staat van dienst van meer dan 25 jaar (werkzaam sinds 1990) en een team van deskundige medewerkers, streven wij ernaar om u de beste kwaliteit dakwerken te bieden.

Contacteer ons 0475 75 97 24
Antwerpen

Uw professionele partner

Welkom op de officiële website van Dakwerken Peter Palinckx, een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige dakwerken in de regio Kempen - Voorkempen, alsook binnen een straal van 50 km rond Zandhoven, gelegen in de provincie Antwerpen, België.

Onze voornaamste expertise ligt op het gebied van roofing en de renovatie van daken, waarbij wij uitsluitend gebruikmaken van hoogwaardige materialen en technieken.

Onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid staat centraal in alles wat we doen. Of u nu een nieuwbouwproject heeft of uw bestaande dak wilt renoveren, wij hebben de kennis en ervaring om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons team staat klaar om u te voorzien van professioneel advies en uitvoering, waarbij we streven naar duurzame oplossingen die de levensduur van uw dak verlengen en de waarde van uw vastgoed verhogen.

Image
Peter Palinckx

Van pannendaken tot isolatie

Bij dakwerken Peter Palinckx, zijn wij de specialist in dakwerken, pannendaken, gevelbekleding, lichtkoepels, Velux dakramen en isolatie. Wij bieden vakmanschap, duurzaamheid en tevredenheid bij al uw dakprojecten.

ROOFING

ROOFING

Voor roofing van topkwaliteit moet u bij dakwerken Peter Palinckx zijn. Dankzij onze uitgebreide ervaring en strakke werkmentaliteit kunnen wij keer op keer een vlot verloop van uw dakwerken garanderen.
PANNENDAKEN

PANNENDAKEN

Bij Dakwerken Peter Palinckx zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van hoogwaardige pannendaken, zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovaties en vernieuwingen van bestaande pannendaken.
GEVELBEKLEDING

GEVELBEKLEDING

Met de hoogwaardige Eternit platen kunt u de gevel van uw woning of bedrijfspand een eigentijdse en moderne uitstraling geven. Deze platen bieden niet alleen een strakke en stijlvolle look.
LICHTKOEPELS

LICHTKOEPELS

Geniet van een overvloed aan natuurlijk zonlicht dat uw huis binnenstroomt zodra de eerste lentezonnestralen doorbreken. Kies voor de kwalitatieve lichtkoepels van Peter Palinckx en vervul uw wens van een woning doordrenkt met aangename zonneschijn.
VELUX RAMEN

VELUX RAMEN

Bent u op zoek naar een professionele installateur voor een praktisch dakraam? Kies dan voor de kwaliteit van Velux en vertrouw op de expertise van Peter Palinckx. Ervaar het plezier van optimale natuurlijke verlichting met een scala aan mogelijkheden.
ISOLATIE

ISOLATIE

Peter Palinckx is een gecertificeerde installateur van Powerroof, een baanbrekend en innovatief isolatiesysteem voor hellende daken van Recticel.